7.1 C
Belgrade
10.6 C
Zagreb
7 C
Sarajevo
03.02.2023.

City College – studiranje po meri izuzetnosti!

IZDVAJAMO

 

Kvalitet i renome akademskog obrazovanja ima neupitan uticaj na karijerni put pojedinaca, omogućavajući im šanse za bolje zaposlenje uz brojne prilike za profesionalno povezivanje koje vodi ka novim uspesima.

Sa druge strane, pohađanje visoko rangiranih studijskih programa u velikoj meri nadograđuje i kompetencije zaposlenih, proširuje njihove horizonte, što kompanijama za koje rade i koje u njih ulažu na ovaj način, značajno povećava izglede za razvoj, tržišnu prednost i dodatno unapređenje poslovanja.

 

 

Od svog osnivanja, City College kroz visokokvalitetno akademsko i Executive MBA obrazovanje na engleskom jeziku ostaje posvećen težnji da unapredi i očuva poziciju vodeće međunarodne obrazovne institucije u našem regionu, dok je nedavnim sklapanjem strateškog partnerstva sa Univerzitetom York i sticanjem statusa prvog evropskog kampusa ovog prestižnog univerziteta, započeto novo poglavlje inovacije i transformacije.  Ova značajna novina studentima pruža priliku da iskuse vrhunsko britansko obrazovanje i steknu izvrstan portfolio znanja i veština na jednom od 150 najboljih univerziteta sveta, prepoznatom i po članstvu u prestižnoj Rasel grupi i TEF zlatnoj medalji za najviše nastavne standarde.

 

Za City College ovaj strateški potez predstavlja unikatan iskorak u novu eru akademske izuzetnosti, oličene u kontinuiranom razvoju obrazovanja studenata.

Sedište evropskog kampusa York univerziteta smešteno je u Solunu, u Grčkoj, sa proširenim aktivnostima u osam drugih zemalja, uključujući i Srbiju. Ovako  internacionalizovana City College arhitektura studentima i nastavnom osoblju omogućava visok stepen mobilnosti i prilika za zajedničko učenje, kao i dodatne mogućnosti za istraživačku delatnost, što nastavu obogaćuje novim studijskim programima i, dugoročno, otvaranjem novih obrazovnih departmana. Koristi koje Univerzitet York i City College udruženim snagama stvaraju za region ogledaju se u jedinstvenoj inovaciji iskustva studiranja koja ima za cilj da obogati, unapredi i pozitivno transformiše svaki aspekt akademskog života, što je, u aktuelnim okolnostima Bregzita, od posebnog značaja za ovaj deo Evrope.

 

 

Ulaskom u sistem City College-a, pred studentima se otvara svet najboljeg britanskog obrazovanja, spektar prilika za novi doživljaj akademske mobilnosti i internacionalizacije studiranja, bez potrebe da se fizički udaljavaju od svoje matične zemlje ili šireg regiona.

Prijave za programe Univerziteta York u okviru kampusa City College počele su već u januaru ove godine, dok studije počinju od oktobra, a svi zainteresovani studenti, postidiplomci i profesionalci zainteresovani za studiranje i usavršavanje u ovoj vodećoj međunarodnoj obrazovnoj ustanovi više informacija mogu pronaći ovde.

 

PR&Foto: City College, University of York

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije