6 C
Belgrade
5.6 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
05.12.2022.

Da li želite da uparite svoju odeću sa svojim najboljim krznenim prijateljem?

IZDVAJAMO

 

U komadima koji odražavaju najnovije trendove, zahvaljujući španskom highstreet brendu Bershka sada možete da provodite vreme napolju sa svojim četvoronožnim prijateljem i to u twinning izdanju! 

 

 

Bershka je predstavila kolekciju Best Friend Crew koja je ujedno i njihova prva modna linija za kućne ljubimce i koja nam donosi sportski izgled za vreme provedeno sa psom na otvorenom! Sa modernim i svestranim stilom koristeći živopisne nijanse narandžaste, roze, limeta zelene i akvamarin plave sa psihodeličnim grafikama i printovima, Bershka Best Friend Crew kolekcija donosi nam odeću uz koju je nemoguće biti neprimećen, posebno ako pored vas šeta vaš kućni ljubimac obučen u čudesno skladnoj kombinaciji!

 

 

Pored bermuda, majici, košulja, torbica i kloš šešira sada i vaša kuca može prošetati sa maramom, duksićem ili majicom u identičnom dezenu! Kolekciju zaokružuju povoci i oglice u razigranim nijansama sa preslatkim privescima kojima ćete pokazati svoju ljubav prema vašem najboljem krznenom prijatelju.

Best Friend Crew kolekcija sa sada je dostupna za kupovinu jedino putem Berska online prodavnice!

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Bershka

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije