13.9 C
Belgrade
7.1 C
Zagreb
15.5 C
Sarajevo
09.12.2022.

Čuvena sofa iz 70-ih dizajnirana za nove generacije!

IZDVAJAMO

 

Ljubitelji dizajna enterijera i kolekcionari nameštaja sada imaju priliku da ponovo otkriju čuvenu sofu koja je sinonim za minimalistički pristup uređenju doma sedamdesetih godina prošlog veka! 

 

 

Američki proizvođač nameštaja Herman Miller sa ponosom je predstavio svoju kolekciju Chiclet sofa, posebno dizajniranu za nove generacije obožavalaca kultne Wilkes Modular sofe! Dizajn nameštaja, koji je stvorio Ray Wilkes, postao je veoma željen među kolekcionarima nakon što je prestao da se proizvodi 1986. godine. Za one koji nisu upoznati, postmoderna silueta postala je sinonim dizajna svog vremena, koristeći oblikovanje penastim punjenjem za stvaranje minimalističkog, ujednačenog oblika, dok je njene jarke boje, modularni dizajn i savršenstvo izrade čine neverovatno savremenim komadom nameštaja!

 

 

Zahvaljujući svom vrhunskom dizajnu, Herman Miller uspeo je da vrati modularnu siluetu na trižište koristeći iste metode izrade kao i za originalnu sofu. Takođe su zadržali opciju integrisanog stola, što znači da kupci mogu da konfigurišu sofu sa spojenim bočnim stolom kako god žele. Herman Miller je takođe oplemenio sofu savremenom notom, uključujući USB priključak za punjenje, kao i otmenim novim izborom boja i luksuznog maharam tekstila pored klasičnog izbora svetlih čvrstih materija.

 

 

Sa ovim uzbudljivim novim dodacima, očekujemo da će nova verzija Herman Miller Chiclet sofe za 2021. godinu biti jednako priželjkivana kao i ona iz sedamdesetih! Po cenama od 1.695 do 3.495 dolara, Chiclet fotelja i sofa sada su dostupne za kupovinu putem Hermana Miller online prodavnice.

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Herman Miller

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije