36.8 C
Belgrade
35.5 C
Zagreb
35 C
Sarajevo
01.07.2022.

Novi Dior miris vodi nas na olfaktorno putovanje Francuskom rivijerom

IZDVAJAMO

Zamislite kako stižete u hotel na obali Sredozemnog mora okružen belim stenama i bujnom vegetacijom, i dok blistavo sunce nežno ljubi vašu kožu, vazduhom se širi miris slane morske vode!

 

 

Upravo ovako miriše novi parfem iz Dior Privee kolekcije nazvan „Eden-Roc“, koji je omaž čuvenom Hotel du Cap-Eden-Roc na Francuskoj rivijeri. Glavni parfimer luskuzne modne kuće François Demachy veruje da miris živi kad se nosi, a isto važi i za mesto u kojem se živi, aludirajući na iskustvo boravka u Hotelu du Cap-Eden-Roc.

 

 

Miris Eden-Roc olfaktorna je slika ovog luskuznog kompleksa koji dočarava raskošnu, suncem okupanu atmosferu pravog mediteranskog raja. Kao izraz jednostavne i prirodne lepote, novi Dior parfem odiše slanim mirisnim notama koje podsećaju na zaranjanje u Sredozemno more, mešajući svežinu mora sa toplinom sunčevih zraka i senkom borovih stabala. Ovaj citrusni parfem za muškarce i žene sadrži drvenu cvetnu bazu, note belog cveća i druge aromatične akorde.

 

 

Pored parfema, Dior je takođe predstavio i prateću Eden-Roc liniju proizvoda poput mirisne sveće, tečnog sapuna i kreme za telo. Po ceni od 250 dolara, „Eden-Roc“ parfem iz Privee Christian Dior kolekcije sada je dostupan za kupovinu putem Dior online prodavnice.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Dior

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije