35.2 C
Belgrade
34.2 C
Zagreb
35 C
Sarajevo
01.07.2022.

Revolucionarne adidas 4DFWD patike donose potpuno novo iskustvo trčanja!

IZDVAJAMO

 

Adidas nastavlja da razvija svoj visoko-tehnološki sektor obuće za trčanje sa potpuno novom siluetom koja kombinuje jedinstvenu Carbon Digital Light Sinthesis™ tehnologiju i najnoviju 3D štampu sa podacima nastalim dugogodišnjim praćenjem vrhunskih sportista!

 

 

Rezultat su jedne od najbolje dizajniranih adidas Running patika ikada koje obećavaju trkačima potpuno novo iskustvo nošenja i performansi! Adidasova nova silueta, nazvana 4DFWD, nije poput ostalih patika za trčanje. Po svojoj prirodi je jedinstvena, sadrži posebnu tehnologiju koja vam olakšava svaki korak. Ovaj izvanredni element potiče od mrežastog đona u 3D štampanom izdanju na kojem je Carbon u partnerstvu sa adidasom radio tokom četiri godine. Adidas 4D obuća među prvima je na svetu koja koristi ovu najsavremeniju tehnologiju, tako da sportisti mogu da uživaju u preciznim performansama prilikom svakog koraka.

 

 

Redizajnirani srednji đon 4DFWD patika sada se može pohvaliti jedinstvenim uzorkom napravljenim od 39% materijala biološkog porekla. Novi đon smanjuje silu kočenja prema prednjem delu stopala za 15% u poređenju sa običnim patikama. Gornji deo adidas Primeknit + deluje u skladu sa srednjim đonom, pružajući podršku za gladak korak bez napora. Gumeni đon je dizajniran da radi u harmoniji sa mrežastom strukturom, pružajući vrhunsko prianjanje. Adidas 4DFWD patike napravljene su od Primegreen serije recikliranih materijala visokih performansi a čak 50% gornjeg dela je recikliranog sadržaja.

 

 

Svetsko izdanje ovih revolucionarnih adidas patika očekuje se 12. avgusta, i to u tri različite nijanse, po ceni od 240 dolara.

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: adidas

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije