13.9 C
Belgrade
7.1 C
Zagreb
15.5 C
Sarajevo
09.12.2022.

Bang & Olufsen Beolab 28 – Doživljaj kućnog zvuka kao nikad do sada! 

IZDVAJAMO

 

Kada je reč o vrhunskim audio rešenjima, jedno od najvećih imena u industriji je svakako Bang & Olufsen. Danska kompanija proizvodi audio opremu izuzetnog kvaliteta i dizajna, od minijaturnih bežičnih slušalica do masivnih kućnih audio sistema, a poslednji uređaj u nizu kojim se B&O može pohvaliti je inovativni Beolab 28 zvučnik.

 

 

Beolab 28 je bežični zvučnik dizajniran sa svestranošću na umu koja mu omogućava da oživi u bilo kom prostoru, a sve to zahvaljujući svom izuzetno tankom i izduženom dizajnu. Njegov zaobljeni oblik stuba inspirisan je poznatim oblikom ranijih modela zvučnika poput Beolab 6000 i Beolab 8000.

 

 

Bežični zvučnik, dizajniran da se može postaviti na pod ili okačiti na zid, obećava najbolje moguće zvučno iskustvo. Zahvaljujući mnoštvu naprednih dizajnerskih i tehnoloških karakteristika, slušalac će moći da oseti bas sa dole ugrađenog subwoofera koji se zasniva na 6,5-inčnom drajveru, dok Active Room Compensation softver upravlja nivoima basa kako bi odgovarao prostorijama bilo koje veličine. Danska kompanija ovim zvučnikom takođe garantuje isporučivanje najkvalitetnijeg zvuka, čak i pri maksimalnoj jačini.

 

 

Beolab 28 zvučnik je tanji, pametniji i drugačiji od bilo kog stereo zvučnika koji ste ranije videli. Možete ga postaviti bilo gde u kući, strimujete sve što želite i uživate u moćnom zvuku studijske klase koji se automatski prilagođava vašem prostoru – sve u prelepoj i elegantnoj formi kojom se može upravljati dodirom.

 

 

Zvučnik dolazi sa opcionalnim drvenim navlakama od svetlog ili dimljenog hrasta, oraha, kao i presvlakama od tkanine u sivoj ili boji melanža, a sve obećavaju šik danski uticaj bez obzira za koju se specifikaciju odlučite. Baza zvučnika je izrađena od prirodnog srebra, crnog antracita ili aluminijuma u bronzanoj nijansi koji će savršeno naglasiti bilo koju navlaku.

Uz vrhunski audio i vizuelni ugođaj svakako ide i cena od 14.750 dolara pa naviše, u zavisnosti od izabranog finiša.

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Bang & Olufsen

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije