13.2 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

Pandora poručuje: Dijamanti nisu samo večni, već su za sve!

IZDVAJAMO

 

Često opisivani kao najbolji ženski prijatelji, dijamanti se daruju kao simbol večne ljubavi i posvećenosti, a danski proizvođač nakita Pandora veruje da ovo dragoceno kamenje nije samo večno, već i da treba biti dostupno svima! 

 

 

Nastavljajući svoju misiju da neverovatan nakit koji zrači lepotom učini dostupnim što većem broju ljudi, Pandora je sa ponosom najavila svoju Pandora Brilliance kolekciju koji sadrži dijamante stvorene u laboratoriji. Ovi dijamanti predstavljaju simbol inovacije i napretka koji svedoče o ambicioznom održivom planu brenda da do 2025. godine u svojim proizvodima koristite samo reciklirane materijale.

 

 

Pandorina prva kolekcija dijamanata nastalih u laboratoriji ima sve karakteristike prirodnog dijamanta kao i potencijal da dosegne širu publiku zahvaljujući svojim pristupačnim cenama. Čuveni proizvođač nakita uveliko koristi više od 99% veštačkog kamenja i ova kolekcija označava  prekretnicu za brend budući da u svojoj proizvodnji više neće koristiti prirodne dijamante. Upotreba dijamanata stvorenih u laboratoriji takođe znači da ova kolekcija predstavlja prvi Pandorin proizvod sa CarbonNeutral sertifikatom.

 

 

Nova kolekcija uključuje prstenje, narukvice, ogrlice i minđuše, od kojih svaki sadrži laboratorijski dijamantski ručni set od sterling srebra, punog 14K žutog zlata ili masivnog 14K belog zlata. Kao i ostali komadi Pandora nakita, delovi se mogu sakupljati i nositi zajedno, a glavni motiv kolekcije je novozamišljeni infinity simbol čiji koncept označava svetliju budućnost sa beskonačnim mogućnostima!

 

 

Elegantna kolekcija nakita Pandora Brilliance ima za cilj da šira publika dovede dijamantski nakit kreiran u laboratoriji, za šta se zalažu i nove ambasadorke Pandora brenda, Rosario Dawson i Ashley Graham.

Pandora Brilliance kolekcija od danas je dostupna u Velikoj Britaniji za kupovinu online, a plasiranje na svetsko tržište se očekuje tokom sledeće godine.

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Pandora

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije