13.9 C
Belgrade
7.1 C
Zagreb
15 C
Sarajevo
09.12.2022.

Unesite magične printove u svoj dom novom H&M Home kolekcijom

IZDVAJAMO

 

Unutar neprekidnog ciklusa smene trendova u svetu mode, malo je komada koji zaista podnose test vremena, a komadi koji su dovoljno klasični da ostanu u trendu, iz godine u godinu, često postanu kultni! Jedan od najboljih primera je upravo haljina na preklop dizajnerke Diane von Furstenberg, jedan od najpoznatijih odevnih predmeta na svetu koji i dalje važi za osnovni element u ormarima žena.

 

 

Poznata po kreativnom pristupu boji i printovima, belgijska dizajnerka već pet decenija inspiriše mnoge brendove, pa saradnja sa skandinavskim brendom za uređenje doma nije izuzetak. Prepoznatljiv rad dizajnerke Diane von Furstenberg poslužio je kao inspiracija za novu H&M Home kolekciju za koja se može pohvaliti komadima živopisnog i vanvremenskog dizajna, baš poput njene kultne haljine!

 

 

Ovogodišnja saradnja dizajnerke i skandinavskog brenda za uređenje doma donosi kolekciju koja se sastoji od smelih printova poput otisaka usana, zebra i leopard printa, živopisne ružičaste i narandžaste boje. Kolekcija od 32 komada uključuje dekorativnih i praktičnih predmeta uključujući pokrivače od vune, jastučnice, kutije, poslužavnike, mirisne sveće, šolje za espreso, tanjire, vaze, plakate i kućni ogrtač.

 

 

Kolekcija ima za cilj da ponovo oživi neke od printova čuvenih DVF haljina ali ovog puta u vašem domu. Printovi i šare belgijske dizajnerke su vanvremenski i u njima se ogleda smelost i samopouzdanje kojim H&M Home želi da ispuni vaš dom ovog proleća.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: H&M Home

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije