13.9 C
Belgrade
7.1 C
Zagreb
15.5 C
Sarajevo
09.12.2022.

Stiže nam Zara Beauty – ambiciozna makeup linija za sve!

IZDVAJAMO

 

Pored toga što dominira modnom scenom sa trendovskim komadima po pristupačnim cenama, omiljeni highstreet brend Zara odlučio je da upliva u svet lepote predstavivši niz proizvoda za šminkanje visokih performansi koji obećavaju da će potpuno promeniti makeup igru kada su u pitanju nijanse, održvost i inkluzivnost! 

 

 

Na oduševljenje mnogih ljubitelja ovog španskog brenda, danas je zvanično najavljen Zara Beauty – prva inkluzivna kolekcija lepote koju je brend lansirao, a opcije koje nudi su zaista neverovatne! Da bi stvorio liniju kozmetike koja se osećala razigrano, inovativno i sveže, Zara Beauty je angažovao svetski poznatu vizažistkinju Diane Kendal kao svoju kreativnu direktorku. Kolekcija, koja se razvijala više od 18 meseci, sadrži visoko pigmentirane proizvode za oči, usne, lice i nokte u preko 130 nijansi.

 

 

Da bi promovisao što inkluzivnije okruženje, brend se takođe pobrinuo da kreira proizvode za sve tonovime kože, polove, godine i stilove. Ono što doprinosi jedinstvenosti ove kolekcije lepote je to da kupci mogu čak i da dopune određene proizvode nakon što ih potroše. Pakovanje proizvoda je minimalističko i elegantno, inspirisano kosim slovom „Z“ u logotipu brenda.

 

 

Kompletna Zara Beauty kolekcija biće dostupna za kupovinu online od 12. maja, a kako bi ostali u skladu sa svojom pristupačnom modnom reputacijom, cene Zara Beauty proizvoda će se kretati između 8 i 26 dolara.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Zara Beauty

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije