6.4 C
Belgrade
4.9 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
06.12.2022.

Converse Renew linija patika donosi novu definiciju održivosti i lakoće nošenja!

IZDVAJAMO

 

Converse nikada ne ostaje bez novih načina da preobrazi svoj kultni Chuck Taylor model patika, a ovoga puta čuveni sportski brend novoj All-Star silueti pristupa iz potpuno novog ugla u kada je u pitanju dizajn!  

 

 

Poput brenda Nike i njegovih „Move to Zero“ izdanja, Converse je uskočio u voz održivosti svojim „Renew“ inicijativama predstavivši Chuck Taylor All-Star Crater Knit siluetu koja sada koristi održivije materijale, dok izgled nalik na čarapu, koji je postao popularan tokom protekle decenije, garantuje udobnost i lakoću obuvanja.

 

 

Inovativne Chuck Taylor All Star Crater Knit patike dizajnirane su sa manje materijala, sa najmanje 35% mase recikliranog sadržaja kako bi nas približile budućnosti bez otpada. Izuzetno lagani i prozračni gornji delovi proizvedeni su od najmanje 50% recikliranog materijala i isporučuju se sa 100% recikliranim pletenim jezikom, unutrašnjim oblogama i gumenim delovima oko prstiju.

 

 

Tu su i prepoznatljivi detalji poput radikalnog đona od lagane Crater pene napravljene od oko 12% ostataka reciklirane gume iz procesa proizvodnje. Converse takođe dolazi sa pertlama od 100% recikliranog poliestera i ekološkim OrthoLite ulošcima.

 

 

Chuck Taylor All Star Renew Crater Knit patike sada su dostupne u za kupovinu putem Converse online prodavice po ceni od 110 dolara i to u nekoliko neutralnih nijansi koje vrlo lako možete implementirati u svoj stil.

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Converse

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije