23.1 C
Belgrade
28.5 C
Zagreb
22.7 C
Sarajevo
27.05.2022.

Kreirajte dekoraciju uskršnje trpeze za pamćenje!

IZDVAJAMO

 

Pored toga što je jedan od najradosnijih hrišćanskih praznika, Uskrs je i poziv da svoj dom ispunite pastelnim tonovima, svežim cvećem, šarenim jajima i preslatkim figuricama životinja.

 

 

Bilo da planirate mali uskršnji ručak kod kuće ili veće porodično okupljanje, priprema i dekoracija uskršnjeg stola učiniće da se vaši ukućani i gosti oduševe vašom kreativnošću i u potpunosti prepuste prazničnim radostima.

 

 

Za suptilniju i minimalističku dekoraciju ponekad su vam dovoljne grančice drveća i obojena jaja, ali ukoliko zaista želite da se potrudite i od svog stola napravite centralni deo doma tokom uskršnjih slavlja, nikako nećete pogrešiti sa živopisnim cvetnim aranžmanima, platnenim salvetama, raznobojnim escajgom i čašama, i tako napravite kombinaciju tradicionalnog i neočekovanog!

 

 

Kako bismo vam uštedeli vreme u potrazi za najkreativnijim dekoracijama koje oduzimaju dah, izabrali smo najbolje ideje sa Pinteresta za dekoraciju vašeg uskršnjeg stola koje će vas inspirisati da i ove godine napravite trpezu za pamćenje!

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Pinterest

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije