14.6 C
Belgrade
12.7 C
Zagreb
12.7 C
Sarajevo
28.05.2022.

Heron Preston x Calvin Klein kapsula kolekcija slavi lepotu minimalizma!

IZDVAJAMO

 

Heron Preston, jedan od najuticajnijih kreativaca današnjice pridružio se američkom brendu Calvin Klein kao kreativni savetnik za sezonu proleće / leto 2021.

 

 

Danas je dvojac predstavio svoju prvu zajedničku kampanju pod nazivom „Heron Preston for Calvin Klein“ koja je okupila mnoga poznata lica iz sveta mode, muzike i filma. Kroz ovu ekskluzivnu kapsula kolekciju, Heron Preston želeo je da napravi razliku između nošenja odeće i življenja u njoj, i tako stvori liniju za stvarne ljude oko nas, ne samo za pojedince. Ova kolekcija ne otuđuje, već vas poziva u svoj svet jednostavnosti, uklanjajući složenosti i omogućavajući vam da otkrijete svoj stil kroz udobnost i podršku odeće.

 

 

Kolekcija je izgrađena oko kultnih Calvin Klein komada, od donjeg veša preko majica do  dukseva, koji su poznatom dizajneru poslužili kao platno za kreativni izraz. Pretežno belu Calvin Klein paletu Preston je osvežio svojim zaštitnim znakom u vidu narandžasto-plave nijanse kako bi kolekciji dodao malo boje, uključujući i njegovu prepoznatljivu narandžastu etiketu. Svi komadi su dizajnirani da budu rodno neutralni i odgovaraju svim figurama.

 

 

Vizuali odaju počast kultnim Calvin Klein reklamama iz 90-ih, a u kampanji se mogu videti poznata lica kao što su Kaia Gerber, Ashley Graham, Nas, Lil Nas X i Lil Uzi Vert i mnogi drugi.

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Calvin Klein

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije