6.4 C
Belgrade
4.9 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
06.12.2022.

Ovog proleća nosimo francuski manikir sa neočekivano razigranim zapletom!

IZDVAJAMO

 

Francuski manikir je klasika koja će uvek biti u trendu kada želimo besprekoran izgled naših noktiju, ali sezona proleće/leto 2021. donosi nam nove i alternatine ideje kako da na kreativan način osvežimo izgled pomalo dosadnih belih linija na rubu nokta.

 

 

Ovog proleća glavnu reč imaju nešto vedrije i razigranije nijanse, od pastelnih do duginih boja, a ukoliko osećate da vaši nokti zaslužuju da budu malo upečatljiviji, pokušajte da unesete nekoliko dodatnih elemenata u svoj već razigran francuski manikir.

 

 

Odvažite se i nadogradite manikir geometrijskim oblicima, oslikajte vrhove cvetićima, animal printom ili psihodeličnim motivima! Ono je najzabavnija sezona kada je u pitanju manikir pa su mogućnosti za igranje bojama i printovima beskonačne!

 

 

U galeriji pronađite inspiraciju za svoj sledeći manikir koji će zagarantovano osvežiti vaše svako izdanje i uneti malo verdrine u prolećni outfit! Pokažite ove ideje na sledećem zakazanom manikir tretmanu ili eksperimentišite sami kod kuće ukoliko ste dovoljno vešti!

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Pinterest

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije