23.1 C
Belgrade
28.5 C
Zagreb
22.7 C
Sarajevo
27.05.2022.

Doživite nezaboravno bioskopsko iskustvo u novom pariskom hotelu za filmofile!

IZDVAJAMO

 

U Francuskoj su trenutno zbog pandemije svi bioskopi i dalje zatvoreni, ali od nedavno se ljubitelji filmova mogu prepustiti svojoj strasti u novom hotelu u Parizu.

 

 

Vođen idejom da je ljubav prema filmu i bioskopu način života, u 12. arondismanu otvoren je hibrid hotela i bioskopa koji poziva goste da odsednu u jednoj od 36 soba od kojih je svaka ujedno i privatna sala za filmske projekcije.

 

 

Kao omaž Holivudu iz 60-ih i istoimenom filmu iz 1966., Hotel Paradiso je ugostiteljski poduhvat bioskopske grupe MK2 Nation nastao sa ciljem da gostima ponudi vrhunsko hotelsko-bioskopsko iskustvo! U potpunosti inspirisana sedmom umetnošću, svaka hotelska soba pretvorena je u utočište za ljubitelje filmova sa ekranom širokim 3 metra i visokotehnološkim video projektorima.

 

 

Gosti hotela imaju pristup velikom broju streaming usluga i izbor od 2.500 DVD-a, dok dva apartmana imaju sopstvene prostorije za prikazivanje sa namenskim sedištima i profesionalnim projektorima. Koncept hotela zamišljen je tako da na poseban način povezuje bioskop i gastronomiju, ples i igre, nudeći drugačiji način doživljavanja sedme umetnosti.

 

 

Na krovu hotela postoji i terasa sa bioskopskim platnom na otvorenom, dok u prizemlju gosti imaju pristup čak šest tradicionalnih bioskopskih dvorana. Budući da je mesto namenjeno pre svega zabavnom iskustvu, hotel u svom sklopu ima karaoke klub simoličnog naziva „La La Land“ , a u partnerstvu sa PlayStation kompanijom svaka soba je opremljena PS5 konzolama. Hotel Paradiso takođe ima sopstveni Bob's Juice Bar na krovu, salu za događaje kao i coworking prostor.

 

 

Room service gostima u svakom trenutku nudi omiljene bioskopske grickalice poput kokica, gaziranih pića, limunade, čokoladica, ali i vegeterijanskih grickalica, vrhunskih peciva, koktela, vina i čokoladne torte sa sladoledom!

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Hotel Paradiso

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije