5.8 C
Belgrade
4.2 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
06.12.2022.

Prepustite se holističkom fitnes iskustvu uz novu pametnu narukvicu!

IZDVAJAMO

Fitnes narukvice i pametni satovi tradicionalno su praktičnog i jednostavnog dizajna, ali u poslednje vreme imamo priliku da se sustretnemo sa sve većim brojem atraktivnih, ali i funkcionalnih modela koji nam pomažu da dostignemo ciljeve ne ugrožavajući svoj stil.

 

Fitbit, čuvena kompanija sa sedištem u San Francisku, specijalizovana za tehnološke proizvode inspirisane fitnesom, upravo je predstavila najnoviji dodatak svojoj porodici pametnih narukvica – Luxe.

 

 

Sa dizajnom koji na prvi pogled podseća na ostale Fitbit narukvice, novo izdanje fokusirano je pre svega na wellness i praćenje načina spavanja i nivoa stresa. Po dimenzijama manja, prelepo dizajnirana,  Luxe narukvica sada stiže sa obiljem napredih funkcija koje su do sada bile dostupne samo na Fitbit pametnim satovima. Uparena sa elegantnom narukvicom od nerđajućeg čelika u zlatnoj nijansi ili udobnim silikonskim kaiševima, Luxe pruža uvid u holističko blagostanje korisnika putem posebne Fitbit aplikacije, gde možete da proverite sve promene na vašem telu koje mogu biti uzrokovane umorom.

 

 

Fitbit Luxe je dodatno dizajnirana da podstakne fitnes motivaciju svojim Cardio Fitness Score, PurePulse 24/7 i ActiveZone Minutes funkcijama koje pomažu u praćenju svakog treninga. Ova višenamenska pametna narukvica dolazi sa šest besplatnih meseci Fitbit Premium-a, pružajući dalju analizu na osnovu prikupljenih podataka. Sa ekranom osetljivim na dodir u boji, Luxe baterija traje do pet dana nakon samo jednog punjenja!

 

 

Po ceni od 150 dolara, Fitbit Luxe wellness i modni aksesoar sada je dostupan za naručivanje putem Interneta.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Fitbit

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije