15.4 C
Belgrade
13.5 C
Zagreb
16.6 C
Sarajevo
28.05.2022.

Zavirite u ekskluzivnu Versace Home prodavnicu u srcu Milana!

IZDVAJAMO

 

Povodom svoje nove kolekcije za uređenje doma, luksuzni modni brend Versace je otvorio svoju najnoviju prodavnicu u Milanu, u saradnji sa italijanskim Interni Spa studijom za uređenje enterijera.

 

 

Sa svojom najnovijom linijom nameštaja butik luksuzne modne kuće smešten je u samom srcu Via Durini ulice koja važi za epicentar milanskog dizajna nameštaja. Inspirisan izgledom prave luksuzne kuće, ovaj izložbeni salon od čak 5.400 metara kvadratnih ima glavni hol, trpezariju, dugačke hodnike i glavni apartman sa odvojenom spavaćom sobom i tajnim vrtom.

 

 

Milanska prodavnica dizajnirana je i uređena tako da uhvati osećaj raskoši. Vodeći se nasleđem brenda, zlatni tonovi preovlađuju enterijerom, dok se grafički uzorak kultne Meduze koristi kao motiv u celini, sa intenzivnim fokusom na simetriju. Kolekcija izrađena sa izuzetnom pažnjom na detaljima donosi komade koji su poput Versace modne linije – smeli, glamurozni i moderni!

 

 

Mrežaste zavese, crna koža i zlatni tonovi ističu čitav prostor, a u saradnji sa Madison Avenue Luxury Living, Versace je predstavio tri nova vrhunska kućna komada: kauč Goddess, fotelju Venus i ormarić Stiletto.

 

 

U galeriji pogledajte izbliza Versace Home prodavnicu u Milanu i čudesan dekor koji će krasiti domove ljubitelja ovog brenda predstojeće sezone.

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Versace

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije