14.6 C
Belgrade
12.7 C
Zagreb
12.7 C
Sarajevo
28.05.2022.

Pertini Fashion: Otvaranje prodavnice ekskluzivne dečje garderobe u Ada Mall-u

IZDVAJAMO

 

Premium dečja garderoba, obuća i aksesoar brendova koji su svetski lideri na tržištu dečije mode – Maison Marasil, Sprint, Mandarino, Pierre Cardin, Ciciban i drugi deo su ponude novog dečjeg multibrenda – Pertini Fashion. 

 

 

Garderoba odgovora svim potrebama i stilovima dečjeg odevanja, svečanim i svakodnevnim, za dečake i devojčice 0-16 godina, dizajnirana sa mnogo detalja, a sašivena od najkvalitetnijih materijala.

 

 

Specijalno dizajnirane haljine, kombinezoni, suknje, košuljice, kupaći kostimi za devojčice, bermude, pantalone, košuljice i majice za dečake, kao i aksesoar za oba pola, već su izložene i čekaju kupce sa najistančanijim ukusom.

 

 

 

Pertini Fashion je deo novog poglavlja u poslovanju kompanije Pertini. Podsećanja radi, kompanija Pertini na polju igračaka je sinonim za kvalitet i brigu o deci već više od 30 godina. U istom smeru nastavlja i na polju dečje mode.

 

 

Prva prodavnica Pertini Fashion otvorena je na drugom spratu Ada Mall-a, a do srede 14.04. na ceo asortiman imate 10% popusta!

 

 

 

 

PR&Foto: Pertini

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije