29.1 C
Belgrade
28.5 C
Zagreb
22.7 C
Sarajevo
27.05.2022.

Neka vaš dom zamiriše na mediteransku kuhinju uz nove Zara Home sveće

IZDVAJAMO

 

ZARA HOME kreirala je kolekciju aromatičnih sveća inspirisanih povrćem koja će ispuniti vaš dom omiljenim mirisima mediteranske kuhinje! 

 

 

Nova kolekcija sveća sačinjena je od tri neodoljive arome origana, paradajza i cvekle od kojih ćete sigurno ogladneti! Odaberite omiljenu aromu, upalite sveću i dozvolite da se vašim domom širi miris Mediterana, čak i kada ne spremate svoju omiljenu pastu!

 

 

Sveća sa aromom origana ima miris izgrađen oko jedinstvenosti ove začinske biljke koji je protkan svetlucavom esencijom kalabrijskog bergamota i drvenom plemenitošću kedrovog drveta.

 

 

Jednom kada upalite sveću sa mirisom paradajza zamislićete da ste usred letnje bašte!  Svežina listova bosiljka zajedno sa blistavim notama bergamota i prepoznatljive arome lišća paradajza čini pravu fascinaciju za čula.

 

 

Kolekcija novih Zara Home aromatičnih sveća zaokružena je ekstravagantnom i smelom aromom tek ubrane cvekle i njenih listova, obogaćenim notama pačulija.

 

 

Zara Home aromatične sveće, napravljene od 100% biljnog voska, za kratko vreme će ispuniti prostoriju intenzivnim mirisom, a zbog svog jedinstvenog sastava će i dalje odavati aromu čak i nakon što se usgase.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Zara Home

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije