6.4 C
Belgrade
4.9 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
06.12.2022.

Sonos Roam – Beskprekorno iskustvo zvuka – svuda!

IZDVAJAMO

 

Sonos je 2019. godine lansirao Move, prenosni Bluetooth zvučnik sa iznenađujuće moćnim zvukom namenjen korišćenju bilo gde u kući ili van nje. Međutim, i pored sjajnih karakteristika, nošenje ovog zvučnika svuda sa sobom je bilo prilično ograničeno njegovom veličinom i težinom.

 

 

Kako bi popunio tu prazninu, Sonos nam ove godine donosi novi, manji i kompaktniji zvučnik koji proširuje domet Sonos ekosistema daleko izvan mogućnosti Move modela! Manji, lakši i sa IP67 otpornošću na vodu i prašinu, Sonos Roam je dizajniran kao uređaj koji ne biste oklevali da ponesete sa sobom na piknik, plažu ili kampovanje. Sa težinom ispod jednog kilograma, kompaktne dimenzije Roam zvučnika sa lakoćom se mogu smestiti u džep bilo kog ranca.

 

 

Zahvaljujući ugrađenoj bateriji za punjenje, Roam je spreman da sa zvukom isprati svaki vaš dan, bilo da želite da se opustite u bašti ili pobegnete negde u prirodu. Koristeći automatsku Trueplay ™ tehnologiju, Roam se pametno prilagođava vašem okruženju i onome što slušate, donoseći zvuk koji je zapanjujuće detaljan i savršeno uravnotežen. Precizno dizajnirana akustika pruža jasnoću, dubinu i iznenađujuću punoću zvuka koju biste očekivali od mnogo većeg zvučnika.

 

 

Tanak i pažljivo osmišljen oblik Sonos Roam zvučnika prelepo se uklapa u svaki dom, dok lagan ergonomski dizajn olakšava rukovanje. Kada se postavi vertikalno, Roam zauzima minimalan prostor a zahvaljujući zaobljenom trouglastom obliku može se s lakoćom postaviti u bilo koji ugao.

 

 

Sonos Roam daje mogućnost bežičnog punjenja bilo kojim Qi punjačem, a takođe prodaje sopstveni magnetni bežični punjač. Roam takođe nudi 10 sati neprekidne reprodukcije sa samo jednim punjenjem, uz automatski sleep režim rada koji produžava vek trajanja baterije do 10 dana.

 

 

Kad se sve ovo uzme u obzir, razumna cena Roam zvučnika od 169 dolara privući će postojeće, ali i nove Sonos korisnike koji će biti impresionirani prenosivošću i vrhunskim karakteristikama ovog kompaktnog pametnog zvučnika!

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Sonos

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije