29.1 C
Belgrade
28.5 C
Zagreb
22.7 C
Sarajevo
27.05.2022.

Uz LEGO x adidas UltraBoost DNA patike svaki korak je igra!

IZDVAJAMO

 

Ako ste ikada zgazili na LEGO kockicu znate da to nije nimalo prijatan osećaj, ali ovoga puta, zahvaljujući novoj saradnji između brenda adidas i danskog proizvođača igračaka, hodanje po LEGO kockicama nikada nije bilo udobnije!

 

 

Nakon velikog uspeha prve zajedničke ZX8000 siluete, nemački gigant sportske opreme adidas se ponovo udružuje sa kompanijom LEGO kako bi uneo malo zabave u vaš stil. Ovoga puta UltraBoost DNA silueta dolazi sa ugrađenim LEGO pločicama i priloženim kockicama u raznim bojama koje možete da slažete direktno na patiku, prilagođavajući boje i dizajn svom outfitu.

 

 

Ova razigrana silueta patika koja je zadržala adidas kultni UltraBoost oblik i udobnost slavi sve graditelje, sanjare i hrabre ljude koji žele da ostave svoj trag u svetu. Patike su napravljene od Primeblue recikliranog materijala visokih performansi, napravljenog delimično od Parley Ocean Plastic materijala, što ih čini tako i ekološki prihvatljivim i održivim.

 

 

Patike iz limitirane serije možete naći na adidas online prodavnici po ceni od 200 dolara, i zato požurite ukoliko želite da ugrabite svoj LEGO x adidas UltraBoost DNA model!

 

Piše: Miona Todorović

Foto: adidas

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije