13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

Novi Instax Mini 40 fotoaparat vraća nas u neka jednostavnija vremena!

IZDVAJAMO

 

Iako na prvi pogled ne podseća na kompaktne Fujifilm fotoaparte na kakve smo navikli, novi Instax Mini 40 nas svojim retro dizajnom „instantvraća u 70-te!

 

 

Svojim crnim četvrtastim izgledom, metalnim akcentima i teksturom od veštačke kože kojom su bili presvučeni vintage fotoaparati, Instax Mini 40 nas zaista vraća u neka jednostavnija vremena. U svojoj osnovi, Instax Mini 40 je prilično jednostavan uređaj. Za razliku od većine fotoaparata koji su preplavljeni funkcijama, kontrolama i mogućnostima za instant objavljivanje fotografija na društvenim mrežama, Instax Mini 40 se više fokusira na vrlo pojednostavljeno korisničko iskustvo. Sve što zaista trebate je da ukomponujete snimak, pritisnete dugme i posmatrate kako se fotografija razvija pred vašim očima.

 

 

Aparat će se sam pobrinuti o aktivaciji blica i auto ekspoziciji kako bi odštampao vašu fotografiju sa blago mekim detaljima i visokim kontrastom – baš kao što biste očekivali kod bilo kog polaroid snimka. Instax Mini 40 takođe dolazi sa dva režima snimanja – standardnim i selfi režimom. Da biste prebacili selfi režim jednostavno izvucite objektiv malo dalje kako bi promenio žižnu daljinu, omogućavajući osobama bliže kameri da budu u fokusu. Kada želite da isključite aparat, samo vratite objektiv unutra i Instax Mini 40 se isključuje.

 

 

Instax Mini 40 fotoaparat biće dostupan za kupovinu krajem ovog meseca po ceni od 100 dolara, uz mogućnost kupovine dodatne opreme poput futrole od veštačke kože za kaišem za nošenje preko ramena.

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Fujifilm

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije