7.1 C
Belgrade
10.6 C
Zagreb
7 C
Sarajevo
03.02.2023.

Zara Home ima sve što vam treba za nezaboravan piknik!

IZDVAJAMO

 

Nemojte dozvoliti da vas sneg u aprilu obeshrabri, jer znamo da su sunčani i topliji dani sve bliži i da ćemo uskoro uživati u proleću i vremenu provedenom na otvorenom! 

 

 

A kada temperature počnu da rastu, ima li boje ideje od piknika u parku na travi i zabavnim prolećnim aktivnostima sa dragim ljudima? Zara Home to vrlo dobro razume i zato je upravo predstavila kolekciju za piknik koja je toliko lepa, osvežavajuća i razigrana da ćete jedva čekati da je isprobate!

 

 

U fokusu nove Zara Home kolekcije su komadi poput stolnjaka, papirnih i pamučnih salveta veselih printova, sa kariranim dezenom i motivima citrusa. Servisi za ručavanje, pletene korpice i činije, drveni escajg, reljefaste čaše i bokali od akrila samo su deo ove vesele izletničke kolekcije. Boje koje preovlađuju kolekcijom su zelena, žuta i plava, a zajedno čine jednu posebnu prolećnu kolekciju koja će ručavanje na otvorenom učiniti posebnim i nezaboravnim.

 

 

Ukoliko kod kuće imate malu baštu ili terasu, a ne možete da dočekate sunčano vreme da pobegnete negde u prirodu, predlažemo vam da isprobate novu Zara Home Picnic kolekciju i organizujete piknik ili branč kod kuće!

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Zara Home

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije