6.4 C
Belgrade
4.9 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
06.12.2022.

Nova Reserved kapsula kolekcija je omaž tradiciji i rukotvorinama!

IZDVAJAMO

 

Ove prolećne sezone jedan od omiljenih highstreet brendova Reserved nas svojim jedinstvenim komadima vraća u prošlost kada su naše majke i bake, zahvaljujući sopstvenoj kreativnosti i rukotvorinama uspevale da razviju originalan i jedinstven stil.

 

 

Urban Craft kolekcija predstavlja potragu za mirom i ravnotežom u nezivesnom vremenu u kojem živimo kada davno zaboravljene veštine dobijaju novu vrednost i značenje. Svaki komad u ovoj kolekciji je jedinstven – haljine i lagane prošivene jakne ukrašene su originalnim printom koji više podseća na akvarel nego na digitalni print. Komade iz ove kapsula kolekcije takođe krase razne tehnike veza u koji ćete se zaljubiti na prvi pogled. Materijali koji dominiraju kolekcijom su sirovi organski pamuk, teksas, mekani muslin kao i pletiva, dok pastelna i neutralna paleta boja poput denim plave, nežno ružičaste, vanila žute i prljavo bele prija svakom oku.

 

 

Prateći modne trendove, Urban Craft kolekcija ima i nekoliko kompleta poput letnjeg seta šortseva ili suknji sa odgovarajućim gornjim delovima, kao i pantalone sportskog kroja uparenih sa jaknama sa ukrasnim vezom na rukavima. Siluete iz nove kolekcije veoma podsećaju na sedamdesete zahvaljujući strukiranim dugim haljinama, kombinezonima širokih nogavica ili kratkih topova u kombinaciji sa vezom i rukotvorinama koji podsećaju na fotografije iz porodičnog albuma.

 

 

Odeća iz Urban Craft kolekcije je u potpunosti u održivom duhu i u skladu sa idejom Eco Aware, od sertifikovanih ekološki prihvatljivijih materijala. Najveći deo kolekcije napravljen je od organskog pamuka koji ima mnogo manji uticaj na životnu sredinu od konvencionalnog.

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Reserved

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije