29.1 C
Belgrade
28.5 C
Zagreb
22.7 C
Sarajevo
27.05.2022.

Luksuzne Diptyque pidžame koje ne želimo da nosimo samo u spavaćoj sobi!

IZDVAJAMO

 

Čuveni brend niche parfema Diptyque za veoma kratko vreme prerastao je u lifestyle brend, proširujući svoju paletu parfema proizvodima za negu kože, mirisnim svećama, luksuznim posuđem i dekorativnim predmetima za uređenje doma.

 

 

Sa ciljem da svojim kreativnim idejama obogati prepoznatljivi vizuelni Diptyque stil, francuski luksuzni brend sarađuje sa poznatim umetnicima i majstorima svog zanata, a ovoga puta Diptyque je predstavio svoju prvu tekstilnu kolekciju nastalu u saradnji sa ilustratorom Pjerom Marijem sa kojim je ranije sarađivao na Winter candles kolekciji mirisnih sveća.

 

 

Ručno rađene u portugalskom studiju specijalizovanom za najkvalitetniju konfekcijsku odeću, pidžame krojene od pamučnog poplina, poznatog po nežnom dodiru i savršenom prijanjanju, inspirisane su kultnim Diptyque mirisima.

 

 

Dostupne su u tri stilska uzorka inspirisana čuvenim uzorcima brenda poput romantičnog labuda sa etikete parfema L’Ombre dans l'Eau, nežne ruže sa L’Eau Rose bočice kao i lišća smokve sa Philosykos parfema. Zahvuljujući njihovom svestranom kroju, umesto u krevetu ove otmene pidžame možete čak nositi u kombinaciji sa farmerkama i majicom!

Diptyque pidžame isporučuju se sa torbicom od tkanine za odlaganje, a već od sutra dostupne su za online kupovinu u veličinama od od S do XL i to po ceni od 250 evra.

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Dityque

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije