5.8 C
Belgrade
4.2 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
06.12.2022.

Elegantna i funkcionalna sofa koja će zauvek promeniti rad od kuće!

IZDVAJAMO

 

Kako se rad od kuće za mnoge od nas nastavio i u ovoj godini, sve više postaje jasno da granica između kućnog i radnog okruženja više i ne postoji. Međutim, ostati produktivan kod kuće za neke možda zvuči lako, ali u stvarnosti napraviti idealne uslove za rad ponekad može zahtevati i malo dodatnog napora.

 

 

Kako većina ljudi obavlja svoje poslove iz kauča ili fotelje, inspirisan idejom da rad od kuće učini praktičnijim i udobnijim, portugalski dizajner João Teixeira osmislio je komad nameštaja koji će besumnje povećati vašu produktivnost. Dizajn „Brick“ sofe fokusira se na funkcionalnost i praktičnost kako biste se osećali prijatno dok radite od kuće iz sofe koja istovremeno izgledao veoma esetetski privlačno.

Zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini i svestranom obliku, „Brick“ sofa se lako može integrisati u bilo koji moderni ambijent bez narušavanja unutrašnjeg prostora. Sa odgovarajućom dozom udobnosti i svojim suptilnim modernim linijama ova sofa daje enterijeru poseban karakter i šarm.

 

 

Prepoznajući vezu između pojedinca i tehnologije kao nešto neraskidivo, „Brick“ sofa je dizajnirana u skladu sa alatima koje svakodnevno koristimo za rad. Sastoji od središnjeg naslona za ruke koji ima mogućnost integrisanja stola sa rotirajućim mehanizmom i dotokom struje kako biste sa lakoćom mogli da postavite svoj laptop, tablet, dokumenta ili šolju kafe.

 

 

Portugalski dizajner je zajedno sa „Brick“ sofom predstavio i fotelje koje su podjednako udobne i praktične za rad od kuće i koje dolaze u različitim nijansama nudeći vam više mogućnosti za personalizovano uređenje doma u paleti boja koju želite.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Behance

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije