19 C
Belgrade
17.4 C
Zagreb
15 C
Sarajevo
28.05.2022.

Nova Byredo maskara ne boji se čak ni suza na kiši!

IZDVAJAMO

 

Nakon „Prismic“ palete senki sa 18 raskošnih nijansi koju je predstavio pre samo mesec dana, Byredo se sada vratio sa novom kolekcijom make-up proizvoda za oči koji su savršeni za proleće – od vodootporne crne maskare, preko blistavog ajlajnera, do palete senki sa pet savršeno usklađenih nijansi. 

 

 

„Tears in Rain“ maskara u indigo plavom pakovanju sadrži vodootpornu formulu koja i do 24 sata odlično funkcioniše u vrućem i vlažnom okruženju. Otporna na tuš, teretanu, plivanje, čak i na suze na kiši, ova maskara se lako nanosi i savršeno definiše svaku trepavicu za izgled koji traje ceo dan i celu noć.

 

 

Novi “Practical Brown” ajlajner može se pohvaliti mekom i svetlucavom završnom obradom koja se takođe može kombinovati i stvoriti efekat poput senke za oči. Sa formulacijom koja se ne razmazuje i ne bledi, novi Byredo ajlajner obećava dvanaest sati postojanosti, sa fleksibilnim vrhom visoke preciznosti za lako nanošenje.

 

 

Prolećnu kolekciju zaokružuje paleta senki nazvana „Dysco“ koja dolazi u već kultnoj Byredo zlatnoj ambalaži sa 5 usklađenih neutralnih nijansi. Uzimajući inspiraciju iz leta 70-ih godina i disco ere, nijanse uključuju toplu bisernu bež, nežnu ružičastu zlatnu, svetlucavu bakarnu, satensku bronzanu i smelu metalik zlatnu. Svaka boja se lako nanosi vrhovima prstiju zahvaljujući kremastoj i dugotrajnoj teksturi čineći da Dysco sjaj traje celu noć.

 

 

Novi Byredo make-up proizvodi za oči imaju veganske formule sa nežnim mirisnim notama irisa, kajsija i ruže, a sada su dostupni za kupovinu online u Byredo online prodavnici.

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Byredo

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije