13.2 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

Nova Zara Home kolekcija je oda ravnoteži, toplini i prefinjenosti

IZDVAJAMO

 

Zara Home ne prestaje da nas oduševljava svojim novim kolekcijama za sezonu proleće / leto 2021., a ovog puta španski brend za uređenje doma vodi nas u veličanstvenu kuću u kojoj teksturni zidovi služe kao idealna kulisa za prefinjene postavke.

 

 

Predstavljena u privatnoj rezidenciji koju je dizajnirao belgijski arhitekta Benua Vien, nova kolekcija pod nazivom „A Sense of Space“ (Osećaj prostora) donosi komade u prepoznatljivim neutralnim i zemljanim tonovima koji upotpunjuju topli i prefinjeni enterijer ovog minimalističkog rustičnog doma stvarajući savršenu ravnotežu.

 

 

Tekstilni komadi poput zavesa, posteljine, prekrivača i jastuka od lana, vaze i činije od terakote i škriljca, drveni kuhinjski pribor u zemljanim tonovima i akcenti tamnog drveta odzvanjaju čitavim domom, stvarajući mirnu i teksturnu pozadinu za nove komade.

 

 

Prirodni i jednostavni dizajn, svetlost i senke koje se poigravaju našim čulima dok posmatramo ove predivne fotografije, mogu nas mislima odvesti daleko, do Španije, Maroka ili Meksika, dok sanjamo o putovanjima i opuštajućim enterijerima.

 

 

Zara Home „A Sense of Space“ kolekciju sada možete kupiti online na www.zarahome.com online prodavnici.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Zara Home

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije