7.1 C
Belgrade
10.6 C
Zagreb
7 C
Sarajevo
03.02.2023.

IKEA poručuje: Čist i zdrav vazduh u domu ne mora da bude privilegija!

IZDVAJAMO

 

Čist vazduh je preduslov za zdrav život u svakom domu, posebno sada kada provodimo više vremena u zatvorenom prostoru. Međutim, da li ste znali da priprema hrane bez aspiratora ili čišćenje doma jakim hemikalijama mogu doprineti da vazduh u zatvorenom bude podjednako loš kao i vazduh na prometnoj ulici?

 

 

Švedska kompanija IKEA sada donosi pristupačno rešenje za čistiji vazduh kod kuće sa svojim prvim prečišćivačem vazduha po imenu FÖRNUFTIG! Ovaj pametni kućni uređaj nudi pristupačnu opciju za sve one koji žele da održavaju vazduh u zatvorenim prostorijama čistim.

 

 

Prvo što će vas iznenaditi je njegov elegantan i minimalistički dizajn koji asocira na liniju Symphonisk Bluetooth zvučnika. Iako neki prečišćivači vazduha izgledaju kao nezgrapni uređaji, sa svojim plastičnim površinama i vidljivim dugmadima, FÖRNUFTIG je napravljen tako da se neprimetno stapa u pozadinu svakog enterijera.

 

 

Ovaj jedinstveni prečišćivač vazduha pomoći će vam u smanjenju zagađenja vazduha kod kuće kroz sistem različitih filtera koji mogu ukloniti velike čestice poput kose i prašine, kao i manje čestice poput polena i neprijatnih mirisa. Kao svestrani proizvod koji koristi nizak nivo energije, FÖRNUFTIG je dizajniran za laku upotrebu, prenosiv je i može se postaviti na pod ili montirati na zid.

 

 

Prečišćivači vazduha danas nisu održiva opcija za većinu ljudi, posebno ne za one koji žive u malim stanovima. Imajući ovo na umu, IKEA je optimizovala prečišćivač vazduha za površine od oko 10 metara kvadratnih, pametnije koristeći manje materijala, što im je omogućilo da spuste cenu i učine zdrav vazduh pristupačan svima!

 

 

Ovaj proizvod je jedna od mnogih inicijativa koje IKEA sprovodi kako bi svoje poslovanje i domove svojih kupaca učinili održivijim. IKEA FÖRNUFTIG prečišćivač vazduha dostupan je za kupivinu u IKEA online prodavnici po ceni od 5.999 RSD. 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: IKEA

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije