19 C
Belgrade
17.4 C
Zagreb
15 C
Sarajevo
28.05.2022.

Uz Tini Office vaša kancelarija je tamo gde vi poželite!

IZDVAJAMO

 

Kancelarijski posao je u poslednjih godinu dana doživeo pravu revoluciju, a rad na daljinu je poprimio mnogo oblika i naterao nas da se prilagođavamo situaciji kako bismo bili što produktivniji. 

 

 

Sa ciljem da pruži prijatnu atmosferu onima koji žele da rade sa bilo kojeg mesta, španski arhitektonski studio DelaVegaCanolasso dizajnirao je kancelariju koja se fokusira pre svega na mobilnost i fleksibilnost.

 

 

Pod imenom „Tini Office“, ova španska kompanija sa sedištem u Madridu nudi prilagodljive i unapred napravljene montažne objekte zasnovane na dva modularna dizajna: kancelarijskom prostoru i minjaturnom domu. Ovaj montažni kancelarijski prostor od 22 kvadratna metra, stvoren kao deo „Tini Home“ serije, može se napraviti za 60 dana i transportovati na bilo koju lokaciju.

 

 

Model prikazan u galeriji dizajniran je kao baštenska kancelarija, a napravljen je prema željama klijenta. Stapajući se sa drvećem, dok istovremeno pruža pogled na okolni pejzaž, modularna kancelarija ima čelični okvir i obložena je OSB pločama od drveta topole, izolovanim sa 12 cm recikliranog pamuka što je čini veoma prijatnom za rad u svim vremenskim uslovima.

 

 

DelaVegaCanolasso dizajnerski tim kaže da svaki „Tini“ model dolazi potpuno opremljen i spreman za upotrebu. Sav kuhinjski nameštaj, ormari i radni stolovi napravljeni su od lokalne borovine i topole u retro stilu, a rezultat je prostor koji maksimalno iskorišćava svaki kvadratni metar i pruža toplo i prijatno okruženje za rad, odmor i posmatranje prirode.

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: DelaVegaCanolasso

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije