16 C
Belgrade
14.5 C
Zagreb
15.5 C
Sarajevo
28.05.2022.

Raskošne lampe inspirisane izgubljenom umetnošću sanjarenja!

IZDVAJAMO

 

Sa idejom da je dom tamo gde ste vi, nova kolekcija lustera i lampi Lindsey Adelman Studija inspirisana je nomadskim životom i u sebi čuva luksuzni duh lutanja, stvarajući osećaj spontanosti kojoj se sa lakoćom prepuštamo, posebno kada smo kod kuće. 

 

 

Kolekcija Paradise donosi komade napravljene od raskošne kombinacije materijala koji se međusobno dopunjuju, stvarajući luksuznu atmosferu u svakom ambijentu. Kugle od duvanog stakla u različitim suptilnim nijansama lebde sa velikih karika i mesinganih lanaca od kojih je svaki ručno urađen i za nijansu drugačiji od prethodnog. Vitke igle prolaze kroz staklene cilindre, valjke i kugle različitih tekstura dajući im notu smelog glamura, dok se teški mesingani lanci, gusto spojeni da prikriju električnu žicu, prelivaju sa jedne kugle na drugu čineći suptilno osvetljenje još magičnijim.

 

 

Ova raskošna kolekcija je vrlo prilagodljiva budući da se fluidni dizajn može lako uklopiti uz svaki prostor, a krajnji rezultat je kolekcija svetiljki i lustera koji zaslepljuju i omamljuju svojom lepotom.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: lindseyadelman.com

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije