6.4 C
Belgrade
4.9 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
06.12.2022.

Rad od kuće je upravo postao mnogo bolji uz nove B&O Beoplay HX slušalice!

IZDVAJAMO

 

Poznato je da Bang & Olufsen prednjači u pionirskim audio iskustvima, a njihov najnoviji proizvod Beoplay HX će sa sigurnošću očuvati reputaciju danskog brenda.

 

 

Ove nove bežične slušalice su nesumnjivo nešto najbolje što je B&O predstavio do sada, donoseći novo značenje kada govorimo o aktivnom poništavanju buke, trajanju baterije i kvalitetu zvuka. Nadovezujući se na do sada najprodavanije slušalice, Beoplay HX donosi poboljšanja u čitavom nizu funkcija, a tu je pre svega poznati Bang & Olufsen Signature Sound, koji pruža snažno i autentično zvučno iskustvo.

 

 

Dizajnirane za svakodnevnu upotrebu, Beoplay HX slušalice pružaju 35 sati trajanja baterije sa samo jednim punjenjem, što je u današnje vreme jednako pet radnih dana od kuće, bez potrebe za dopunjavanjem. Za one koji ih žele zbog kvaliteta zvuka, B&O je razvio dva posebno dizajnirana zvučnika od 40 mm sa neodimijumskim magnetima i bas priključcima koji pokreću najoptimalnije moguće bas performanse, dok će se unapređena Digital Adaptive Active Noise Cancellation opcija pobrinuti da budete potpuno uronjeni u lični zvučni doživljaj.

 

 

Za one koji bi ih radije koristili za primanje poziva, zajedno sa gore pomenutom ANC funkcijom tu su i četiri namenska mikrofona koji poboljšavaju iskustvo obavljanja poziva, kao i bolju čistoću govora.

 

 

Kada je dizajn u pitanju, Bang & Olufsen nije štedeo na vrhunskoh izradi i detaljima. Nove Beoplay HX su dizajnirane tako da se nose skoro nedelju dana, što znači da moraju biti udobne. Zato je B&O redizajnirao traku za glavu, dizajn učinio ergonomskijim i smanjio ukupnu težinu u poređenju sa prethodnim slušalicama. Mekana jagnjeća koža kombinuje se sa tipično minimalističkom upotrebom poliranog aluminijuma, dok nijanse poput boje drveta, peska ili crne zaokružuju izgled ovih možda najboljih slušalica na tržištu!

 

 

Sa cenom od 499 dolara, Bang & Olufsen Beoplay HX nisu jeftine slušalice, ali za sve one kojima je kvalitet zvuka i izolacija od buke od presudnog značaja, investiranje u ove slušalice biće najbolja odluka ikada!

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Bang & Olufsen

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije