13.9 C
Belgrade
7.1 C
Zagreb
15.5 C
Sarajevo
09.12.2022.

Zakoračite smelo u proleće u novim cvetnim starkama!

IZDVAJAMO

 

Kako bi nam podigao raspoloženje i prepremio nas za toplije mesece koji dolaze, Converse je predstavio svoje najnovije Chuck Taylor patike prekrivene „Wild Florals“ cvetnim dezenom koji priziva sunčane dane! 

 

 

Smeli printovi inspirisani jarkim torpskim cvetovima čine ovu siluetu osvežavajućim prolećnim komadom koji ćete sa zadovoljstvom nositi i do jesenje sezone! Ovoga puta Converse je odlučio da nas obraduje sa čak tri Chuck Taylor siluete ukrašene su ružičastim i zelenim „Wild Florals“ printom.

 

 

Pored platna sa tropskim cvećem i lišćem, nove starke takođe su opremljene OrthoLite jastucima za celodnevnu udobnost, a tu je i prepoznatljivi Converse All Star logo sa zvezdom. Prolećna Converse kolekcija deo je „Designed In Italy“ linije koja inspiraciju pronalazi u trendovima i materijalima širom sveta za stvaranje novih, uzbudljivih izdanja omiljenih Converse patika.

 

 

Nove Converse Wild Florals Chuck Taylor All Stars patike sada su dostupne za online kupovinu na zvaničnom Converse sajtu po ceni od 55 za Low Top, odnosno 60 dolara za High Top model.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Converse

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije