19 C
Belgrade
17.4 C
Zagreb
15 C
Sarajevo
28.05.2022.

Poruke ove viralne umetnice oživljavaju neonskom estetikom!

IZDVAJAMO

 

Poznata po svom eksplicitnom istraživanju intimne psihe milenijumskih žena, umetnica Sarah Bahbah osnažuje svoju publiku da se prepusti ljubavi prema sebi u svim oblicima. Razbijajući stereotip ženskih emocija kao smetnju, njeno pripovedanje koristi snagu rušenja tabua i slavi oslobađanje transparentnosti i želje.

 

 

Umetnica koja se proslavila svojim viralnim fotografijama u sepia tonovima sa sanjivim titlovima koje podsećaju na scene indie filmova odlučila je da uplovi u svet home decora svojom prvom kolekcijom neonskih natpisa u ograničenom izdanju. U saradnji sa američkim brendom Yellowpop, Sarina prva home decor kolekcija pretočila je poruke sa njenih kinematografskih fotografija u minimalističke, ali autentične neonske natpise.

 

 

Natpisi poput „Bonjour, Bitch“, „[dreams in melancholy]“ i „[lost in euphoria]“ inspirisani su serijom fotografija ove palestinske umetnice i stižu u živopisnim žutim i ružičastim nijansama koji će vašoj spavaćoj ili dnevnoj sobi dati posebne vibracije!

Yellowpop x Sarah Bahbah LED neonski komadi dostupni su u ograničenoj seriji od svega 50 komada i mogu se poručiti online na yellowpop online prodavnici!

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Sarah Bahbah

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije