19 C
Belgrade
17.4 C
Zagreb
15 C
Sarajevo
28.05.2022.

Pharrell Williams otvara hotel koji obećava dobar provod!

IZDVAJAMO

 

Nakon što se uspešno oprobao na mnogim poljima poput dizajniranja patika, garderobe i ekološkog posuđa, nagrađivani muzičar i producent Farel Vilijams odlučio je da svojoj bogatoj radnoj biografiji doda i hotel u Majamiju! 

 

 

Zajedno sa uspešnim preduzetnikom i vlasnikom najboljih restorana i klubova u Majamiju, Dejvidom Grutmanom, proslavljeni muzičar otvara The Goodtime Hotel sledećeg meseca. Uz pomoć talentovanog dizajnera enterijera i pejzažnog arhitekte, Vilijams i Grutman razvili su hirovito, ali glamurozno mesto za odmor koje omogućava gostima da pobegnu od stvarnosti.

 

 

Hotel od sedam spratova broji 266 soba sa živopisnim enterijerima uređenim u Art Deco stilu koji veoma podseća na estetiku filmova Vesa Andersona. Hotel se takođe može pohvaliti velikim bazenom, Strawberry Moon restoranom, studijima za snimanje i teretanom na otvorenom. Prema rečima Farela Vilijamsa, The Goodtime Hotel će biti mesto gde možete da očekujete samo „dobre vibracije, dobru energiju, dobro okruženje, dobru hranu i dobru karmu!“

The Goodtime Hotel otvara svoja vrata u aprilu, a početna cena sobe je 260 dolara po noćenju.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: The Goodtime Hotel

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije