13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

Dior Maison ima predivnu kolekciju posuđa inspirisanu astrologijom!

IZDVAJAMO

 

Kako je proleće odmah iza ugla, vreme je da osvežimo svoj dom novim dekorativnim komadima koji će oplemeniti naš životni prostor, a za strastvene ljubitelje astrologije i tarota koji žele da dodaju malo luksuza u svoj enterijer, Dior Maison je pripremio novu kolekciju posuđa i aksesoara za dom.

 

Rođena iz kreativnog dijaloga Marije Gracije Chiuri i italijanskog umetnika Pietra Ruffoa, kolekcija pod imenom „Constellation“ sačinjena je od ukrasnih tanjira i posuđa ukrašena je zanosnim crno-belim motivima inspirisanih ljubavlju Christiana Diora prema astrologiji. Ove simbolične ilustracije otkrivaju tarot univerzum na različitim serijama tanjira i porcelanskog posuđa iz Limoža.

Pored dekorativnog posuđa, kolekciju dopunjuju ćebe i dekorativni jastuci različitih dimenzija sa izvezenim grafikama zvezdanih sazvežđa koji će ulepšati svaki ambijent.

 

 

Po ceni od 110 do 1.100 dolara, luksuzna Dior Maison „Constellation“ kolekcija posuđa i aksesoara za dom sada je dostupna za kupovinu online na zvaničnom sajtu francuskog brenda.

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Dior

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije