6.4 C
Belgrade
4.9 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
06.12.2022.

D&G Velvet Black Patchouli – Ljubavna priča o Italiji i Orijentu

IZDVAJAMO

 

Pridruživši se Oriental Blends porodici, novi Dolce & Gabbana parfem Velvet Black Patchouli simbolizuje bogatu razmenu kultura i podseća na vreme kada je dragocena roba stizala sa Istoka na obale Italije, dok se misteriozni, opojni miris pačulija širio vazduhom. 

 

 

Miris se otvara voćnim, balzamičnim gornjim notama indijskog ulja davane, koje se meša sa žustrom taroko sicilijanskom crvenom pomorandžom, ovaj drveno-orijentalni miris oslobađa srce aromatične muškatne žalfije, dok njen voćni, cvetni kvalitet ustupa mesto slatkim mošusnim prizvucima i notama duvana. Pre kulminacije u osnovi venecuelanskog zrna tonke, slatke vanile i karamele. Muškatna žalfija upotpunjena je paprenim semenom korijandera i opojnom raskoši bugarske ruže. Potom na scenu stupa potpis mirisa – bogati, drveni pačuli sa nagoveštajem začina koji se svojom suptilnom zadimljenošću spaja sa španskom esencijom cistusa, što mirisu donosi topli, suvi, smolasti kvalitet. Baza je obogaćena venecuelanskim zrnom tonka i notama vanile i karamele koje na koži ostavljaju trajnu slatkoću.

 

 

Skulpturalna bočica ima osenčenu spoljašnjost koja dočarava zagonetnu misteriju mirisa koji se krije unutar nje, dok bočica dolazi spakovana u dragocenoj crnoj somotskoj kutiji na kojoj je ugravirana zlatna pločica sa logotipom brenda.

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Dolce & Gabbana

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije