29.1 C
Belgrade
28.5 C
Zagreb
22.7 C
Sarajevo
27.05.2022.

Ove održive kolibe učiniće živote modernih nomada mnogo udobnijim!

IZDVAJAMO

 

Nakon duge godine provedene unutar četiri zida, ideja o životu u prirodi sve više dobija na značaju zahvaljujući novim arhitektonskim rešenjima koji su ne samo estetski privlačna, već održiva i udobna. Upravo takva je Bivvi Camp – visokokvalitetna, modularna i mobilna koliba u obliku slova A izgrađena sa idejom da poveže ljude sa prirodom.

 

 

Koncept Bivvi kolibe rođen je iz vizije da se naprave gotove montažne kućice koje mogu da pruže ugodan prostor tokom cele godine, istovremeno sledeći principe održivosti i smanjujući uticaj na životnu sredinu.

 

 

Bivvi kolibe dizajnirane su da budu mobilne kako bi se mogle bezbedno isporučiti i instalirati na željeno mesto. Platforma na terasi takođe se može integrisati u strukturu kako bi se stvorio funkcionalan otvoreni prostor. U zavisnosti od lokacije, može se koristiti niz mogućnosti temelja kako bi se uticaj na okolinu sveo na minimum.

 

 

Svaka koliba se može pohvaliti drvenom konstrukcijom i prostranim trouglastim prozorom,  prirodnom ventilacijom, obojenom i zapečaćenom kedrovom oblogom, vratima po meri, okruglim prozorom na vratima i metalnim krovom na spoljnoj strani. Svi zidovi, podovi i krovovi su izolovani kako bi unutrašnjost bila prijatna u svako doba godine. Bivvi kolibe koriste svoj kompaktni dizajn za prenosivost i jednostavnost isporuke, istovremeno maksimizirajući unutrašnji prostor, koji se prostire na 80 metara kvadratnih.

 

 

Bivvi kolibe su dostupne u dva dizajna i uključuju opcije za električnu opremu, a početna cena osnovnog modela je 20 hiljada dolara.

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Bivvi Camp

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije