13.9 C
Belgrade
7.1 C
Zagreb
15.5 C
Sarajevo
10.12.2022.

Uz Insta360 GO 2 akcionu kameru svet postaje vaše igralište!

IZDVAJAMO

 

Među mnogim pametnim uređajima dizajniranim za svakodnevnu upotrebu, akcione kamere su ubedljivo najpopularnije među sportistima i kreativcima, i upravo zato proizvođači ove opreme ne prestaju da traže inovativne načine da poboljšaju svoju raznovrsnu ponudu proizvoda.

 

 

Insta360 je upravo predstavio svoju najnoviju GO 2 kameru koja je ujedno ponela i titulu najmanje akcione kamere na svetu! Ova video kamera u velikoj meri poboljšava prvu iteraciju novim dizajnom ali i unapređenim karakteristikama!

 

 

Minijaturna akciona kamera Insta360 GO 2 je nosivo rešenje za POV fotografiju koje će korisnicima omogućiti da svoja iskustva zabeleže na intuitivniji način. Uređaj je dizajniran tako da može da se pričvrsti na odeću, prozor automobila ili bilo gde drugde kako bi zabeležila snimke – bez upotrebe ruku!

 

 

Težine svega 26,5 grama i veličine palca, Insta360 GO 2 minijaturna akciona kamera pruža do 2,5 sata upotrebe po jednom punjenju i pravi snimke u rezoluciji 1440p za kristalno čiste video zapise ili fotografije. Kamera se sinhronizuje u realnom vremenu preko Wi-Fi-ja kako bi korisnicima omogućila pregled snimaka i prilagođavanje postavki dok su u pokretu.

 

GO 2 ima vodootpornu konstrukciju koja joj omogućava da obrađuje snimke na dubini do 4 metra i odlikuje se FlowState stabilizacijom koja održava stabilnost snimka bez podrhtavanja ili neravnina.

Pored ovih vrhunskih karakteristika, GO 2 u svojoj kameri ima mnoštvo softvera za funkcije kao što su hyperlaps, timelapse i Aquavision. Kućište kamere je podjednako impresivno jer predstavlja zaštitno kućište, punjač, kontroler i stativ u jednom.

 

 

Ono što ovu kameru čini još svestranijom je mnoštvo dodatne opreme koja je dostupna za GO 2, uključujući opremu za kućne ljubimce, adapter za automobil, ND filtere, privezak sa magnetom, štitnik za sočivo, kopču za jednostavno postavljanje, okretni stalak i traku za glavu. Korišćenje Insta360 GO2 kamere je lako i dostupno svima, a svaka funkcija se može kontrolisati putem namenske Insta360 aplikacije.

 

 

Ukoliko ste zainteresovani za novu Insta GO2 kameru, možete pronaći na zvaničnom Insta360 sajtu po ceni od 300 dolara.

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Insta360

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije