19 C
Belgrade
17.4 C
Zagreb
15 C
Sarajevo
28.05.2022.

Upoznajte Soufflé – Modularni nameštaj beskrajnih mogućnosti!

IZDVAJAMO

 

U svetu koji se brzo menja, gde radno i kućno okruženje postaju jedno, dobar modularni nameštaj ima sposobnost da promeni našu percepciju, očekivanja i iskustva spajanjem načina rada, životnog stila i razonode u jedinstveni, visoko prilagodljiv komad nameštaja.

 

 

Soufflé je dinamični modularni nameštaj čiji visok nivo fleksibilnosti podstiče izražavanje i kreativnost, i donosi beskrajne konfiguracije za vaš fleksibilan životni stil i različite potrebe. Ovaj visoko prilagodljivi nameštaj sastoji se od četiri pojedinačne jedinice koje se lako mogu preurediti u skladu sa bilo kojim ambijentom, bilo da je to unutar vašeg doma ili radnog prostora.

 

 

Menjajući tradicionalnu ideju o nameštaju, kao i načine na koji ga koristimo, ovaj udoban komad nameštaja dobio je ime od zbirne imenice za oblake (A Souffle of Clouds), jer baš poput oblaka ovaj nameštaj svojim laganim i pristupačnim dizajnom podstiče promene i različite formacije.

 

 

Prvobitno dizajnirani za sopstveni kancelarijski prostor, dizajneri Foolscap Studija su zamislili sistem sedišta koji bi odgovarao različitim savremenim postavkama – bilo da je reč o sofisticiranom hotelskom predvorju ili sobi za odmor na radnom mestu. Međutim, kod kuće, spajanjem svih elemenata Soufflé se pretvara u gnezdo i trenutno postaje savršeno mesto za filmske večeri, čitanje ili odmor.

 

 

Soufflé slavi „spori dizajn“, a zbog svog visokog stepena modularnosti, bez oštrih ivica ili tvrdih materijala, ovaj nameštaj je u potpunosti prilagođen deci. Bilo da je postavljen odvojeno ili ukomponovan u zanimljive kombinacije, krivudavi naslon nameštaja u kombinaciji sa pravolinijskom formom naglašava njegovu razigranu modularnu prirodu.

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Foolscap Studio

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije