29.1 C
Belgrade
28.5 C
Zagreb
22.7 C
Sarajevo
27.05.2022.

Ova razigrana stona lampa dizajnirana je da nas učini srećnim!

IZDVAJAMO

 

Tajna sjajnog dizajna je napraviti proizvod koji će nam zauvek ostati u sećanju. Upravo iz tog razloga igračke poput LEGO kockica i Barbie lutki imaju toliku emocionalnu vrednost, čak i danas. Ovi proizvodi su razigrani, maštoviti i dizajnirani na način da se emocionalno vežemo za njih i da kada razmišljamo o njima osetimo divnu nostalgiju. 

 

 

Mr. Watt stona lampa je upravo jedan od takvih proizvoda koji će po svemu sudeći krenuti istom putanjom, zahvaljujući svom razigranom, antropomorfnom dizajnu. Stilizovana poput malog humanoida sa velikim očima koje se upale kad je pomazite po glavi Mr.Watt je razigrana, prilagodljiva stona lampa sa rotirajućom glavom koja usmerava svetlo tamo gde je potrebno.

 

 

Da biste ga uključili, dovoljno je da ga dodirnete po glavi i oči lampe zasisjaju, a ukoliko držite ruku malo duže možete prilagoditi osvetljenje prelazeći iz ambijentalne svetlosti do svetla dovoljno jakog da jasno osvetlite svaki ugao stola ili police. Dostupan u dve veličine, Mr. Watt ne zauzima previše prostora, što ga čini savršenim za upotrebu u vidu stone ili noćne lampe ili kao svetlo postavljeno na polici u dnevnoj sobi ili dečijoj spavaćoj sobi. Jednom sastavljen, Mr. Watt postaje prijateljski saveznik koji svetli kako bi vam pomogao da čitate / učite ili da se krećete po sobi.

 

 

Ta razigrana interakcija samo je jedna komponenta dizajna ove lampa koji izaziva sreću. Lampa se isporučuje sa nizom dodatne opreme koja će vam omogućiti joj date lični pečat, odražavajući vaš karakter. Ova sposobnost pretvaranja lampe u igračku je ono što njen dizajn čini tako posebnim i što sreću čini glavnom karakteristikom dizajna!

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Kickstarter

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije