13.9 C
Belgrade
7.1 C
Zagreb
15.5 C
Sarajevo
09.12.2022.

Adidas x atmos patike: oda japanskom nasleđu u najlepšim bojama vatrometa

IZDVAJAMO

 

Kada je Superstar silueta u pitanju, atmos i adidas su savršeni saučesnici u dizajniranju novih iteracija poznatog modela! Nakon prelepog modela sa leopard printom, ovaj dvojac slavi najpoznatiju planinu u Japanu, odajući počast japanskom nasleđu.

 

 

Mt. Fuji silueta je stiže u nijansi koja asocira na tradicionalni japanski pergament dok je  gornjište patike ukrašeno ukrašeno živopisnim slikama talentovanog Uki Jemona umetnika koji stoji iza Three Tides Tattoo studija.

 

 

Tattoo umetnik je ilustrovao planinu Fudži sa prelepim detaljima koji sadrže ledene vrhove na zvezdanom noćnom nebu. Prizor je osvetljen motivima vatrometa u nijansama crvene i plave boje od prednjeg dela patike pa sve do pete. Pertle su plave nijanse, dok na nalepnici jezika stoji oznaka sa logotipom adidas brenda. Silueta je zaokružena crvenom bočnom etiketom sa japanskim simbolima.

 

 

Za sada adidas x atmos x Three Tide Tattoo Superstar Mt. Fuji patike dostupne su za kupovinu jedino putem atoms web prodavnice po ceni od 145 dolara.

 

 

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: atoms

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije