19 C
Belgrade
17.4 C
Zagreb
15 C
Sarajevo
28.05.2022.

Zavirite u mistični butik hotel u srcu Londona!

IZDVAJAMO

 

Nazvan po mističnoj biljci za čiji se koren veruje da ima halucinogena svojstva, The Mandrake hotel obećava nezaboravno iskustvo boravka u Londonu!

 

 

Ovaj luksuzni butik hotel sa eklektičnim, živahnim enterijerom i pažljivo odabranom privatnom kolekcijom umetničkih dela smešten je u Fitzrovia četvrti, na samo 2 minuta hoda od ulice Oxford, što ga čini savršenom bazom za otkrivanje grada.

 

 

The Mandrake hotel poseduje 34 elegantne spavaće sobe sa 3 luksuzne suite jedinice i penthausom. Sobe se prostiru na 4. sprata i okrenute su ka ka dvorištu s izlazom na terase okružene visećim vrtovima jasmina i pasiflore, a tu su i sobe iz kojih se pogled pruža na prometne ulice Fitzrovia kvarta. Svaka soba je opremljena mermernim kupaonicama u stilu hamama u kojima ćete se prepustiti ličnom spa doživljaju, dok apartmani nude kade i krevete sa baldahinom. Penthaus hotela može se pohvaliti krevetom od belog veronskog mermera i jacuzzi kadom na krovu!

 

 

Hotel Mandrake je takođe dom YOPO restorana koji služi moderan evropski meni sa uticajima iz Južne Amerike, a tu su i dva bara gde možete uživati u vrhunskim vinima i koktelima kuće baziranim na botanici koje je osmislio stručni tim miksologa. U sklopu hotela nalazi se i pozorište u kojem se održavaju filmske projekcije kao i predstave uživo.

 

 

Na drugom spratu hotela nalazi se zastakljena apoteka puna egzotičnih lekovitih biljaka, a ovaj jedinstveni staklenik možete rezervisati ukoliko želite da uživate u intimnom ručku na svežem vazduhu.

 

 

Za sve one željne avantura The Mandrake hotel bi trebalo da bude vaša sledeća luksuzna destinacija, a budući da hotel svoja vrata za goste ponovo otvara 19. maja, verujemo da imate dovoljno vremena da isplanirate svoj odmor u jednom od najlepših evropskih gradova!

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: The Mandrake 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije