6.4 C
Belgrade
4.9 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
06.12.2022.

Nova Oscar de la Renta kolekcija inspirisana je raskošnom lepotom kasnog leta!

IZDVAJAMO

 

Dizajneri Laura Kim i Fernando Garsija svojom novom cvetnom kolekcijom vratili su se korenima luksuzne modne kuće i uspeli da nam odvuku pažnju od haotične godine koja je za nama.

 

 

Pronalazeći inspiraciju u hipi pokretu, eri revolucije i promena, nova kolekcija nastala je u saradnji sa umetnicom Tricijom Paolućo kako bi dizajneri usavršili očaravajuće cvetne motive koji potiču od pravog presovanog cveća.

 

 

Kolekcija predstavlja počast kasnom letu kada su suncokreti i poljsko cveće u punom cvatu. Botanički dizajn izveden je pažljivo vezenim nitima, heklanim detaljima i raznobojnim cvetnim aplikacijama. Od ležernih pamučnih haljina sa printovima, preko dnevne odeće od krepa, pa sve do večernje odeće koja zaustavlja dah, Oscar de la Renta kolekcija za jesen / zimu odiše raskošnim glamurom za svaku priliku!

 

 

Sa obiljem vezenog poljskog cveća, mini haljina koja je otvorila kolekciju podseća na leto šezdesetih i odiše prefinjenom estetikom brenda koju prepoznajemo i volimo. Balska haljina presvučena kristalima koja zaokružuje kolekciju ističe neverovatne veštine ateljea, budući da je njena izrada zahtevala više od 120 sati, što je čini pravim draguljem ove kolekcije.

 

 

U galeriji ispod pogledajte prelepe komade iz Oscar de la Renta kolekcije za jesen / zimu koje će vam izmamiti osmeh neodoljivim spojevima tekstura i nijansi!

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Oscar de la Renta

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije