25.3 C
Belgrade
29.5 C
Zagreb
25 C
Sarajevo
06.07.2022.

Novi Byredo miris savršeno reflektuje doba u kojem živimo!

IZDVAJAMO

 

Kada je reč o svetu mirisa, čini se da nijedan nije toliko obožavan kao Byredo!  Švedski brend, koji je 2006. pokrenuo Ben Gorham, dobio je kultne sledbenike zahvaljujući svojim jedinstveno sastavljenim mirisima i minimalističkoj skandinavskoj estetici.

 

 

Oslanjajući se na Byredo filozofiju pretvaranja fragmentiranih uspomena i apstraktnih ideja u mirisne bočice, novo izdanje po imenu „Mixed emotions“ predstavlja olfaktornu skicu našeg trenutnog, kolektivnog stanja uma. Pitate se kako miris može da prenese neizvesnost i slepi optimizam vremena u kojem trenutno živimo?

 

 

„Mixed emotions“ opisan je kao miris koji odražava prirodu našeg doba – kombinacija uspona i padova, nestabilne stvarnosti i sveta koji se konstantno menja. „Mi punimo bočice emocijama. Nadam se da će ljudi pročitati etiketu i poistovetiti se sa tim osećanjem u njegovom najjednostavnijem obliku, a zatim se povezati na još dubljem nivou gde se međusobno suprotstavljaju poznato i nepoznato“, reči su kojima Gorham opisuje novi Byredo miris.

 

 

Istražujući kontradikcije i disharmonije, „Mixed emotions“ parfem upoređuje poznato i neočekivano kako bi stvorio uravnoteženi miris u svim svojim kontrastima. Udobne maté note i oštra slatkoća crne ribizle dovode do srca umirujućeg cejlonskog crnog čaja i sintetičkog akorda lišća ljubičice, dok drvenasta baza pruža „udobnost“ sa notama papirusa i breze.

 

 

Novi Byredo „Mixed Emotions“ u bočici od 50 ml sada je dostupan po ceni od 135 evra na zvaničnom Byredo online shopu.

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Byredo

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije