6.4 C
Belgrade
4.9 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
06.12.2022.

Uživajte u kafi u barista stilu i kod kuće!

IZDVAJAMO

 

Nudeći personalizovani doživljaj uživanja u kafi, novi Beko Bean To Cup aparat za kafu omogućava vam da sami izaberete i sameljete omiljenu mešavinu i pripremite bilo koji napitak od kafe iz udobnosti svog doma! 

 

 

Sjajna vest je da vas aparat ne ograničava samo na pripremu crne ili espresso kafe, budući da Beko Bean To Cup ima ugrađeni penušavac mleka sa čak pet različitih nivoa jačine pravljenja pene, tako da ćete samo jednim pritiskom dugmeta dobiti savršeno penasto mleko na vrhu vašeg kapućina!

 

 

Ova elegantna, profesionalna mašina za kafu ima LCD kontrolnu tablu osetljivu na dodir, na kojoj možete lako da birate između ponuđenih funkcija. Jednostavno odaberite kratki ili dupli espresso da biste kreirali svoj savršeni napitak. Bilo da ste ljubitelj kapućina ili latte kafe, ovaj Beko aparat pamtiće vaše želje prilikom sledećeg pripremanja, zahvaljujući svojim pametnim funkcijama.

 

Aparat za kafu Beko Bean To Cup ima funkciju automatskog čišćenja koja će korisnicima znatno olakšati redovno održavanje aparata.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Beko

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije