25.3 C
Belgrade
29.5 C
Zagreb
25 C
Sarajevo
06.07.2022.

Ova knjiga krije posebnu cvetnu priču!

IZDVAJAMO

 

Na prvi pogled „Flowery Tale“ izgleda kao obična knjiga, ali jednom kada se otvori stranice se šire poput lepeze i pretvaraju u prelepu papirnu vazu!

 

 

Kako bi istražila sve mogućnosti i upotrebe papira, čuvena japanska kompanija Dainichi Sankyo koja se bavi prozivodnjom beležnica i ostalih proizvoda od papira pokrenula je sopstveni brend „MECLI“, a ova vaza u obliku knjige je jedan od prvih home decor komada sa potpisom japanskog brenda.

 

 

Zahvaljujući unapređenoj tehnologiji i dugogodišnjem iskustvu u radu sa papirnim proizvodima, japanski brend se potrudio da se stranice ove vaze glatko otvaraju, jedna po jedna, elegantno ističući siluete vaze! Svaka knjiga sadrži 3 različitih silueta vaza koje se mogu koristiti čak i kada je knjiga okrenuta naopačke, što znači da uz jednu knjigu možete dobiti ukupno 6 varijacija papirnih vaza koje će oplemeniti vaš enterijer.

 

 

Uz svaku knjigu dobija se epruveta za cveće koja se, jednom kada se knjiga otvori i napravi silueta vaze, ubacuje u riknu (zadnji deo) knjige. Knjiga je izrađena od specijalnog papira koji je otporan na vodu i vlagu, tako da nema potrebe da brinete o njenoj postojanosti.

 

 

Ovaj proizvod je savršen za poklon dragoj osobi, posebno ukoliko ga darujete uz buket njenog omiljenog cveća!

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: MECLI

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije