25.3 C
Belgrade
29.5 C
Zagreb
25 C
Sarajevo
06.07.2022.

Luksuzne Armani/Privé mirisne note sada možete kupiti i u Sephori!

IZDVAJAMO

 

Visoka moda se temelji na savršenom kroju, umeću kreiranja i kreativnosti. Na isti način nastaju i mirisi Armani/Privé – sve kolekcije sadrže najprobranije sastojke.

 

 

Svaki miris je uzbudljiva nova etapa na putovanju u Armanijev svet, prožet nadahnućem i senzibilnošću vrhunskog kreatora. Giorgio Armani je prvobitno ove mirise zamislio kao poklon svojim prijateljima i voljenim osobama u znak pažnje. U podlozi je sasvim lična priča prožeta emocijama, nadahnućem, slobodom i intimnošću.

 

 

Armani/Privé je sa velikim uspehom predstavljen široj javnosti, vremenom se razvio u projekat koji izuzetno verno predstavlja kreatorov mirisni i čulni svet. Kao neprikosnoveni majstor elegancije koji u radu koristi najfinije materijale, Giorgio Armani nesebično deli ono što voli, uz dašak lične snage i jednostavnosti.

Mirisi se, poput kolekcija visoke mode Armani/Privé, temelje na jednostavnim linijama, izuzetnim komponentama i neizostavnim detaljima. Odišu snagom, prisutnošću i senzualnošću. Armani ništa ne prepušta slučaju, jer to je jedini put ka izuzetnosti. Kao što lepotu prožimaju emocije, a maštu sećanja, tako i miris odiše prirodnom, urođenom elegancijom.

 

 

„Armani/Privé sam prvobitno zamislio kao poklon svojim najdražim prijateljima. Ali projekat je doživeo neverovatan uspeh pa su me saradnici uverili da mirise svakako moram da predstavim široj javnosti. Znajući da je reč o izuzetno ličnom projektu, želeo sam da posebno izdanje zadrži notu ekskluzivnosti u što većoj meri. Zato sam u sklopu projekta kreirao ekskluzivno izdanje vrhunskih parfema prožetih daškom egzotike. Svaki od njih priziva određeno raspoloženje i kreira posebnu atmosferu dalekih zemalja.” – Giorgio Armani

 

 

Mirisi Armani/Privé dostupni su u četiri kolekcije: Les Eaux, La Collection, Les 1001 Nuits, i Les Terres Précieuses, a sada ove parfeme možete kupiti i u Sephora parfimerijama u tržnim centirma Ušće i Galerija.

ROSE D’ARABIE je veličanstvena posveta damašćanskoj ruži i predstavlja eleganciju. Od prelivajuće crvene do svilenkasto zlatne, sve nijanse ove ruže naglašavaju njen senzualan oblik. Toplu, pikantnu i blistavu notu šafrana prožimaju prefinjeni akordi pačulija i drvenastih nota, obavijenih zagonetnim velom raskošnog ćilibara i akorda vanile.
OUD ROYAL obavija kožu poput najfinijeg brokata, dok se tople note šafrana u kombinaciji sa tamjanom i smirnom otvaraju slatkoj nesputanosti vanile.

 

ORANGERIE VENISE nudi novu, živopisnu interpretaciju kolonjske vode sa rafalnom citrusnom svežinom iz srca očaravajuće venecijanske narandže.

 

VERT MALACHITE je proslava ruske kulture, puna svetlosti, izuzetno nežna, ali snažna. Akord belog ljiljana, u srcu ove očaravajuće kreacije, uliva esenciju Sambac jasmina i Ilang Ilanga, otkrivajući senzualni i jedinstveni potpis.
ROUGE MALACHITE je kreacija gospodina Armanija, inspirisana ruskom kulturom. Jedinstveni susret raskošne, sladostrasne i senzualne Tuberoze i divlje Mudrije zajedno sa iznenađujućim vibracijama AmbeXtreme-a. Grimizni buket opsesivnog belog cveća: slatkog i opojnog, blistavog i tamnog.
BLEU TUTQUOISE vodi vas na putovanje kroz miris – iz Italije, srca kreativnosti Đorđa Armanija, uliva se u duh Indije. Prožet ključnim notama izvučenim iz mirisa tamjana i indijskih prodavnica začina, ovaj parfem dočarava stapanje duhovnog u zemlji sa svim aspektima života.
BLEU LAZULI inspirisan je dragim kamenom Lapis Lazuli koji je simbol mudrosti i istine, odražavajući plavetnilo neba da bi se povezao sa kraljevstvom i čašću, bogovima i moći, duhom i vizijom. Dragoceni sastojci duvana u medu i cvetnog osmantusa spajaju se u ovoj jedinstvenoj kreaciji.
VÉTIVER D'HIVER donosi pitomu prirodu vrtne oaze u koju nas uvodi raskošan i suncem okupan spoj esencija bergamota, limuna i sočne mandarine. Zeleni kardamom, korijander i ružičasti biber nežno predočavaju vrućinu pustinje, dok zemljana esencija pačulija priziva osvežavajući hlad kao kontrast upečatljivoj suvoći vetivera.

 

 

PR & Foto: L'Oreal Srbija

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije