5.8 C
Belgrade
4.2 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
06.12.2022.

Izgubite se u digitalnom Fornasetti univerzumu!

IZDVAJAMO

 

Otkrivajući novo iskustvo online kupovine, italijanska dizjanerska kuća Fornasetti predstavila je hipnotišuću platformu kroz koju svoj duhoviti, nostalgični i metaforični vizuelni identitet donosi na digitalnu scenu.

 

 

Potpuno renoviran website italijanskog brenda omogućava posetiocima da na novi i interaktivan način, a sve u skladu sa njegovom prirodom i nasleđem, posete Fornasetti atelje, nudeći im autentični prikaz istorijskih, kulturnih i kreativnih vrednosti brenda. Od nameštaja i kultnih „Tema e Variazioni“ porcelanskih komada, do home decor elemenata i mirisa za dom, Fornasetti po prvi put nudi skoro hiljadu prelepo izrađenih proizvoda na samo jednoj platformi.

 

 

Nasleđe brenda isprepleteno sa novim iskustvom online kupovine, stvara bogato poetični narativ koji posetioce magično uvlači u dimenziju nalik snovima. Pored online kupovine, ljubitelji ovog brenda imaju priliku da se upoznaju sa istorijom ateljea, korak po korak, od 1950-ih godina kada ga je osnovao svestrani i eklektični umetnik Pjer Fornaseti, pa sve do današnjeg trenutka.

 

 

Nameštaj Fornasetti oduvek je imao neobičnu sposobnost da površine transformiše u umetnička platna koja prikazuju paralelne svetove, i dok se svaki komad i dalje ručno izrađuje u milanskom ateljeu u ograničenim godišnjim izdanjima, ljubitelji Fornasetti brenda sada mogu da kupe kreacije iz celog sveta. U istoj maštovitoj atmosferi posetioci takođe mogu da istražuju istoriju određenog komada nameštaja ili aksesoara.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Fornasetti

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije