35.2 C
Belgrade
34.2 C
Zagreb
35 C
Sarajevo
01.07.2022.

Huawei Mate X2 – Nova generacija savitljivih telefona!

IZDVAJAMO

 

Ako ste ikada poželeli da iskombinujete funkcionalnost tableta i pametnog telefona, sada to možete učiniti sa novim savitljivim Huawei telefonom.

Pod sloganom „Imagine What Unfolds“ Huawei je predstavio Mate X2, preklopni pametni telefon nove generacije koji donosi uzbudljiva iskustva sa potpuno novim Falcon Wing dizajnom, otvarajući nove mogućnosti na polju mobilne tehnologije.

 

 

Ovaj inovativni pametni telefon ima sklopivu konstrukciju koja čini da se 6,45-inčni ekran jednim brzim pokretom pretvori u 8-inčni kako bi omogućio multitasking za postizanje impresivne produktivnosti i tako se prilagodio vašim profesionalnim potrebama. Projektovan sa preciznošću, Huawei Mate X2 se neprimetno savija i rasklapa u ravni ekran da bi eliminisao praznine i minimalizovao nabore na spoljnom ekranu. Rasklopljeni ekran jedan je od najvećih u industriji i nudi vrhunsko korisničko iskustvo.

 

 

Kombinujući četvorostruku Ultra Vision Leica kameru, snažni stereo sistem zvučnika sa čak dva zvučnika i brzi Kirin 9000 5G čipset, 8 GB RAM memoriju i brzopuneću bateriju nominalnog kapaciteta od 4.400mAh, Huawei Mate X2 jedan je od predstavnika najbolje tehnologije koju globalna industrija trenutno nudi.

 

 

Huawei Mate X2 je već dostupan u Kini po ceni od oko 2.785 dolara za 256 GB verziju, odnosno 2.940 za 512 GB skladišnog prostora. Dostupne boje uključuju plavu, ružičastu, crnu i belu, ali još uvek se ne zna kada će ovaj impresivni telefon biti dostupan i u našoj zemlji!

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Huawei

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije