12 C
Belgrade
15.8 C
Zagreb
10 C
Sarajevo
05.10.2022.

Zavirite u tajni vrt najtraženije floristkinje na svetu!

IZDVAJAMO

 

U svom studiju „Mary Lennox“ u Berlinu, talentovana floristkinja Rubi Barber kreira nestvarne cvetne aranžmane koji više podsećaju na umetnička dela nego na bukete.

 

 

Od stvaranja scenografije za Hermès večeru u Grand Palais u Parizu do dizajniranja kulisa kampanja brendova Zara Home, Miele, Chanel, Gucci i Versace, Rubin portfolio je jednako svestran i maštovit kao i cvetovi koje bira za svoje instalacije. Za nju svaki cvet ima svoju priču, a svaki dizajn je odraz te priče i urođene veze koju imamo sa prirodnim okruženjem oko nas. Za ovu umetnicu svaki projekat je jedinstven, a svaka saradnja uzbudljiv izazov budući da je ljubav prema cveću njena večna inspiracija.

 

 

Njeni veliki cvetni aranžmani nalik oblacima koji lebde u prostoru učinili su je jednom od najtraženijih dizajnera cveća na svetu, a ono u čemu se specijalizirala je rad sa suvim cvećem koji joj daje još veće mogućnosti i izazove, budući da Rubi veruje da nesavršene stabljike i latice daju najlepše rezultate.

 

 

U galeriji ispod uživajte u njenim neverovatnim radovima ove talentovane floristkinje i inspirišite se i usudite da sami napravite nešto slično!

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Mary Lennox

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije